Friday, December 7, 2012

Dah 6 Bulan

Tajuk gempak kan? Haha. Bukan pregnant 6 bulan, tapi dah 6 bulan usia perkahwinan kami. Setiap hari kita kenal antara 1 sama lain. True colors masing2 dah nampak. Takpe, yg penting saling tegur-menegur & cuba memahami. Alhamdulillah, byk dah aku belajar. Yg paling achievable is both of us have gained weight. Masing2 mulalah sibuk nak work out, nak stay fit. Hehehe. 

Husband salahkan aku sebab masak sedap2 utk dia. Haih.. Tu namanya teknik nak cosset perut and ambil hati suami. Ye dok? Yang penting, setiap hari makin sayang dan appreciate pasangan kita. Alhamdulillah, husband sentiasa di sisi tak kira sakit atau sihat. Dia dah sangat masak perangai aku yg akan marah2 bila lapar dan kadang2 mengigau sampai nangis ketakutan /sedih. Dia yg tolong soothe aku sambil cakap "Yang, saya ada ni. Jangan nangis..". Thank you, hubby! Next year bulan 5 anniversary kita boleh gi honeymoon lagi. Yay!

4 comments:

MiYOKO SuKi said...

how sweet!!! bestnye...

*ni wat tak sbr nk kawen..hihihi*

Nina Aman said...

@titin: hehe.. Bestlah kawin! Ada org jaga..

Yantie Azan said...

Haha..teringat pulak masa baru-baru kawen..;) tetiba dah 3 tahun..;p

Nina Aman said...

@yanti: ko dah ada 2 dah ek?bestnye..