Thursday, August 4, 2011

Melampau

Lately, otak banyak berfikir dan berangan. Keterlaluan tak kalau untuk tahun depan punya cerita dah fikir awal2 dan siap jot down dalam note book. Bukan apa, takut ilham tu hilang. Duhhh.. teruklah.. Benda dari sekecil2nya, boleh fikir macam nak jawab soalan algebra Matematik. Kadang2 kalau teruk naa memikir sampai pening pun ada. Sangat tak sihat aktiviti berfikir macam ni kan? Tapi, apa nak buat? Habit kot.. Ke Scorpio memang macam ni?? =.=" Otak ni terlalu kritis berfikir, banyak otak kiri yang digunakan.

2 comments:

An idealist that doesn't know where she's going, but is on her way said...

itu adalah sangat normal my dear.. haha.. for me, tak pe je.. hehe

Nina Aman said...

@pn idealist: optimiskah saya?