Thursday, June 23, 2011

Bila Banyak Benda Nak Kena Fikir

Banyak benda dah masuk dalam kepala hotak sekarang, checklist dah kena buat, but I don't have the momentum to work my plans. Macam mana daa... I got less than 3 months to prepare all such things. Nasib baik baju dah hantar tailor, can't wait to see the baju! My next project will be; to add on some detailing i.e beading yang bling-bling, then once semuanya ok, mama & myself akan memang busy every weekend. Yay! Mau survey deco2. Here's the summary, supaya senang haku nak refer plan (memandangkan Journal of a Bride2be belum siap2 lagi) *sebab diriku yang begitu 'rajin'*
  1. Survey tempat/personnel yang boleh rent tepak. Anyone?
  2. Tangkap, tanda, lepas & tangkap semula MUA.
  3. To book platform, shaggy carpet, ottoman cushion, big bouquet untuk mini dais. Nak DIY aje. Jimat $$$.
  4. To book caterer
  5. To book canopy
  6. To book pakcik sate. Yes! Book dengan pakcik sekali untuk kipas sate.
  7. Beli barang2 hantaran. Ni last minute punya projek.
  8. Doorgift

Frankly speaking, baju raya aku baru ada sepasang. Mood busy & nak t****g mengatasi segalanya. Semoga dipermudahkan. Aminnn..

4 comments:

Qaseh ElyaNas said...

nak kawen da yer heheehehehe jgn lupa jemput tau ^^

Nina Aman said...

hehe...blom lg la kak Vee, tunang dulu..nanti kitorang mesti jemput kak Vee,dtg dgn baby tau (=

Qaseh ElyaNas said...

hehe jgn tunang lm2 tau... all da best dear ^^

Nina Aman said...

ok kak vee...thank u ^_^