Wednesday, May 11, 2011

Zorbing! Oh, I Want!


Source: Google

Someday, I must try this amazing activity. Zorbing is globe-riding or sphereing. Sounds cool & it makes me drool.. I want! I want! Kat Titiwangsa ada tak silap, but I want to do zorbing at NZ or Queensland! Hikhik (= I can bounce-bounce, hop-hop in a giant hollow ball. Weee....

8 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ya dik..kakak duk jb..

zorbing ya nama mainan ni..baru tahu..misti seronok nih weeeee

Nina Aman said...

mmg sronok...mcm hamster naik bola besar tu...

MiYOKO SuKi said...

yup..mmg ada kt titiwangsa....

aritu, bole tgk je la...tp, tak adventure sgt kt titiwangsa tuu..

Liyana Aziz said...

tbe2 terasa lemas bila tengok lubang nak masuk dalam zorbing tu.. huh huh huh.. hehehehehehhehehe

Nina Aman said...

miyoko: ha...sbb tu dok berangan nak main zorbing kat nz or aussie...baru thrill..

liyana: tak lemas la sis...best bila bergolek2...hehe

Amanda Eltiqaz said...

huh..klau nek bola ni takyah tunggu pregnant, msuk je bola ni aku dh muntah berminggu2 agaknya..huhuh..

Liza Razak said...

ahhhh...cool gile !! kat titiwangsa ada ke?nk cuba jugak laa

Nina Aman said...

amanda: not now la...bouncy2..mummy n baby will bounce!

liza: u shud...i tak penah try lg..tgk dari jauh je..hee