Thursday, May 19, 2011

Resahnya..It's Getting Nearer!

Hello wonderful peeps, my weeks had been a bit hectic & tiring. But last Wesak holiday, he made my day. Minggu yg penat, agak stres tp bila berjumpa en S terus happy yippi-yay. We spent our Q time together. Wpun kat sini takde la happening mcm KL, but we did enjoy our meeting. Yela, aktiviti dating tetap sama dari dulu: breakfast + muvi + lunch + tea + chit-chat. It's kinda lame, but I love it that way! Terharu bila en S sanggup memandu sejauh 70km untuk jumpa saya tiap2 bulan. But this time, we love to talk about our future. InsyaAllah, semoga dipermudahkan. Setiap hari rasa nak senyum lebar2. Seronok bila fikir. Yet, my nervousness is conquering! Oh, tak dapat nak bayangkan.

Last but not least, pls keep this in your mind, I love u even more each day! ^_______^ Semoga Allah mudahkan segala2nya.. *aiyak...sedang menghitung hari & gemuruh!*

9 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ui ui..sukanya dia dpt jumpa chenta hati (tunang ke bf?)..akak doakan kamu akan ke jinjang pelamin..

p/s: ABC kg melayu sedap eh? kalau cendol akak suka yg kat xtra tu..penah rasa?

MiYOKO SuKi said...

dating mmg best kan....walaupun, simple activity, tp, bile dah jmpa tuu...mmg2 best...masa pun jd begitu cpt....

70km frm KL, kt ne tu ek??? IPOH ke??

Nina Aman said...

cik betty: hehe...bf je baru...insyaAllah nk upgrade lepas ni...(=
ABC kat xtra sedap ek?uikss..kena rase ni..

cik titin: rutin dating same je tiap2 kali, tp tak penah rase bosan...sgt hepi adela...opss...bkn KL, kat johor je kitorang..

Rtp Farra Arisha said...

what such a great activities u done. well, have fun always! :))

Nina Aman said...

farra: hi farra! ^^

-Tyra- said...

jangan lupa jemput kita tau.. hikhik

Nina Aman said...

tyra: sure kakak jemput..awak WAJIBUL GHUNNAH datang ok...dtg johor tau...

-Tyra- said...

ya. insyaAllah nt kita dtg johoreyy.. horeyy.. hikhik :)

Nina Aman said...

tyra: yeayyyyy!!adik rumet nak dtg..nnt i bg u seat VIP..