Saturday, December 25, 2010

Jgn Salahkan Lelaki Kalau Kena Rogol!

Semalam, Xmas eve. Malam tadi kami 4 beranak pergi bermuvi2an & supper di McD. Best sgt cerita Gulliver's Travels. Mmg terbaekkk. Packed with humour! Tengok 3D pulak, selalu 2D je.. (=
After supper, we strolled down Jln Kelab, area dataran & night bazaar. Sambil cuci mata & sempat sambar plaid shawl, buttons & bow clips. Hehe. Kami berjalan2 ambil angin mlm. Sempat jugak camwhore! *itu harus!*
Masa berjalan, kami berselisih dgn anak2 gadis yg mmg stylo, tp menyakitkan mata & hati aku. Dgn mini skirt paras peha. Depa jalan berpimpin2 dgn kekaseh hati masing2. Huhhhh.. Saket mata tau tak??!!! *sbb kau tu bangsa aku!*
Mamat2 moto dok pandang2.. Gaya gadis2 tu mmg tak boleh blah! Sengaja nak peha tu 'dijamah' lelaki2. Kau ingat cantik sgt ke????!!! Entah datang dari ceruk mana, mak bapak tak tau. Jam dah almost 12 midnight pn merayap mlm2 buta tak nak balik! Aku tak pe, sbb jalan dgn mak bapak & adik aku. Alhamdulillah, selamat! (=
Nanti kalau dah kena rape, JGH NAK TUDING JARI KAT JANTAN!! Sekian...
Hati berkata, "Ya Allah, aku sedar aku juga tidak sempurna, tp Kau jauhkan aku dari perkara sebegitu..."

4 comments:

HaNiM said...

ala mat motor tu dpt tengok peha aje...tak luak pun...

Nina Aman said...

sian kat laki pompuan tu...dah luak sikit dah bini dia..

MiYOKO TACHIBANA said...

Gulliver's Travel mmg best...kelakar giler....

suh je mamat2 moto tu rogol bdk2 sexy tuuu..br nk insaf kott...

Nina Aman said...

miyoko: HAHAHA..sian depa...rugi sapa jd husband budak2 ni..org lain dh tgk dulu..