Friday, July 23, 2010

Ibu Dini Nak Bagi Tupperware! ♥



Cik Nina memang suka gile2 kat Brand Tupperware.

They comes in various size, color and shape..

Sekarang pun dah ada yang Microwave Safe, air pun tak tumpah if botol jatuh berdebuk kat lantai..

Mama, Ayah n adek Cik Nina pun berkenan sangat2..

Semua pakat pi sekolah bawa botol air Tupperware yg ada sling tu.. Cun abes..

Blogwalking petang2, tiba2 terperasan contest ni.. Apa lagi, cepat2 la join..

Dear Ibu Dini, dengarlah jawapanku ini ye..

Saya nak menang hadiah set Ramadhan kerana kami sekeluarga sangat menyukai Tupperware dan Ramadhan kami kali ini pasti lebih ceria dengan set baru yang cantik... (18 perkataan je..) fuhhh...

Harap2, ada rezeki kali ini.. Insyaallah.. (sebab la ni dok gila kumpui Tupperware untuk berumahtangga 'masa depan') hehehe

Akhir kata, saya sukaaaaaa Brand Tupperware ♥♥♥!!

6 comments:

peaNut said...

peanut doakan cik nina jd yg bertuah dpt hadiah ni..hihi

arifadela said...

promote abes

Tra said...

Saya pakai Zifi & Elfi. *kebudak-budakan betul*

Nina Aman said...

peanut: tqvm peanut...jomla join..hikhik
arifadela: hehe...duta tupperware...tp tak berbayar..hehe
tRa: ye..awk nak mane?zifi ke elfi?

arifadela said...

nice gak blog nie..
duta...bgos untung kan bness orng...

jom dtng bace ntry baru..

Nina Aman said...

arifadela: hehe..zhi xie!baiklah...nnt cik nina ronda2..