Tuesday, July 27, 2010

Cerita Tamil & Keretapi

Gambar hiasan. *menunggu Superman datang selamatkan*

Kalau korang layan cerita tamil petang2 Sabtu & Ahad, sure tak miss scene cubaan suicide kat railway track kan..

Cara2 suicide: baring tengah landasan, minum racun, gantung diri or terjun gaung.. (Never attempt these!Berdosa besar ok!)

Betul tak? Kan..kan.. Kalau baca paper or tengok news pun banyak jugak kes camtu.
Yang best kalau tengok drama tamil, bila si gadis putus cinta or cinta terhalang, si gadis berambut panjang yang pakai sari sekonyong2 baring tengah track. 3 saat sebelum kena langgar, si mamat cepat2 sambar selamatkan gadis. Cewahhhh..

Hahaha.. itu namanya Auta K****g

Scene bertumbuk or gaduh lagi syok.. Bunyi dia “Dusyum..dusyum! Dush..Dush!” Tapi tumbuh or sepak tak kena.. Nampak sangat auta... Tapi sekarang drama or filem tamil dah maju..hero2 macam Rajinikanth dah macam ala2 Arnold Schwarzenegger or Sylvester Stallone. Cerita Padayappa tu yang buat name dia meletop2 sekarang..



3 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

salam...first time visit ur blog...

btw dah follow ur blog dear...=)

arifadela said...

pengarah hindustan x de idea...
tu je cara plng keji...

Nina Aman said...

putree: salam...tq putree..meh nak skodeng blog putree lak..(=
arifadela: haha..tak abes2 cintan-cintun, mati bunuh diri je cite tamil ni..pastu joget2..