Friday, March 30, 2012

Mission: To Reduce Weight Before My Big Day

Forgive me, I don't mean to be such a brag. Ehemm...ehemmm (clear throat). Ok, finally, I manage to purchase Herbalife Shake & Tea. After hearing a 2-hour product introduction, a few tastings, hooyahhh, fulusku terbang RM2xx.xx. Gara-gara nak try product ni. Macam berjodoh pulak nak beli shake tu sebab, one fine day, I was wondering why not I give a try. Tiba2... Jeng2, datang pulak my officemate hantar flyer pasal HL ni. Rupanya2 dia pun consume and jual product jugak. See? Nampak tak perjodohan di situ?

And today is my Day 1 taking Shake and Tea. I've had 400ml of French Vanilla shake for breakfast this morning. Hopefully my stomach won't growl badly. So, I just switch heavy breakfast to a glassful of shake. The taste was not too bad. Still edible. Bukan tak boleh makan langsung, tapi before taking any meals, kena mengeshake dulu.

Cerita pasal tea, each day I must consume 2L of tea mix water. As for me yg suka minum air ni, it's a bonus sebab tak jadi masalah untuk tu. Tak sabar nak tengok berat lepas habis sebulan ni. And yes today, 30 march 2012, I've finally become a consumer of Herbalife. (potong riben) (= Thank u and see u soon!





5 comments:

Cik Jan said...

bagus. saya pun minum jugak. hehe

amanda eltiqaz said...

reduce weight?? bukankah suatu ketika dulu kita slalu membincangkan "bagaimana kita nak naikkan badan ek?" ehehe

selamat membuat persiapan~ wii~!

Nina Aman said...

Cik jan: awk minum shake flavor pe? Hee

Amanda: tu dulu.. Skrg? Adoi

Cik Jan said...

chocolate. tropica xbest sangat. tapi boleh la. hehe. nanti nak try vanilla la pulak.

Nina Aman said...

kita nk try choc n strawberry lps ni...