Friday, July 16, 2010

oh Ashraf Muslim!!



I don't know why everytime I catch 'Ilusi' slot 630pm at tv3, my heart beats so fast..
Tengok Ashraf Muslim who plays Rizal (anak orang kaya) that marries a girl (Lyza) with a vision ability to predict or foresee something.
Macam dah fall in ♥ pulak dengan Ashraf Muslim ni.
Eventhough I knew that's not gonna happen..
Yeah..dream on Nina...silakan...

Dia tu dahla hensem, tinggi, hidung tak bengkak, gigi cantik, muka bersih, nampak cool and tenang..Adeh,cair..cair..
Tapi bila tengok Ashraf ni macam karma lak...uiks...apakah???

Kehkehkeh..berangan and feeling2 memang best oi...sebab den tau den takkan dapat punyo...siapo la den ni..tak stylo and cun meletop2 cam artis2..

Tapi kan,ade sikit kiasu jugakla bila Ashraf ni couple dengan seorang actress drama..So not compatible okay..I tak suka..Jeles!!!Tapi sekarang diorang dah break up..Bagus2..hahahahaha *gelak setan*
"Ya Allah, jahatnya aku..Ampunkan aku Ya Allah.."



Oh..adakah ini karma???Tapi, aku masih mencari missing link itu...


Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

5 comments:

Yuki KumikO said...

minat gak ngn mamat encem tu weh~~~

waaahhh....cair3~~

HEMY said...

nak risau apa diorang kapel..kejap je...kawin pun kejap

bellar0ssa said...

huhu, artis kawen macam tukar baju.

peaNut said...

dia ni mmg hensem...sipa x terpikat mmg ada something wrong tu..hehe


pemalas punya pompuan...huhuhuhu

Nina Aman said...

yuki: kiut kan...hehe..jatuh chenta sudah...(=

hemy: aah..artis + celebrity ni wat kenduri grand,tup-tup bercerai...adeh..

bellarosa: aah...scandal pun byk...

peanut: yup..so true...kacak kan..kan??